مقایسه گلکسی A35 با شیائومی نوت ۱۴: خوبهای بازار!
بازار شلوغ و پراهمیت موبایل، همیشه مورد توجه کاربران زیادی قرار گرفته و شاهد اتفاقات بسیار زیادی در این حوزه بودیم. افزایش قیمت ناگهانی موبایل و ممنوعیت ورود برخی از گوشیهای لوکس از جمله اتفاقات بسیار مهمی بود که در این سالها تحمیل بازار موبایل ایران شده بود.
حالا با این وجود، شاهد ادامه رقابت میان سامسونگ و شیائومی هستیم که در بازار ایران سلطه کامل دارند. شیائومی با تنوع بسیار بالای محصولات خود توانسته جایگاهی خوبی در بازار موبایل ایران به دست بیاورد، در مقابل نیز، شرکت کرهای سامسونگ توانسته با ارائه محصولات با کیفیت از جمله سری A، حضور خود را در بازار ایران تثبیت بکند.
ما در این مقاله قصد داریم یک مقایسه کامل از دو گوشی سامسونگ گلکسی A35 با شیائومی نوت ۱۴ داشته باشیم. هردو دستگاه تازه واردهای بازار محسوب میشوند، بخاطر همین قصد داریم مقایسه گلکسی A35 با شیائومی نوت ۱۴ را داشته باشیم. پس تا انتهای این مقاله با تکنودات همراه باشید.
طراحی و ابعاد
در اولین قدم به طراحی و شکل کلی گوشیها میرسیم که سامسونگ توانسته به بهترین شکل ممکن این گوشی میانرده را طراحی بکند. خوش دست بودن و وزن کلی گلکسی A35 یکی از مزایای این گوشی به شمار میرود که این شرکت کرهای به بهترین شکل ممکن از آن استفاده کرده است.
چینش دوربینها در گلکسی A35 نیز همانند سری گلکسی S24 طراح شده است که حس پریمیوم بودن را به کاربر القاع میکند. حاشیههای باریک نمایشگر به همراه بدنه با کیفیت از دیگر ویژگیهای کاربردی این گوشی محسوب میشود. ابعاد گلکسی A35 در اندازه ۱۶۱.۷ در ۷۸ در ۸.۲ میلیمتر ساخته شده ات که حدود ۸۴ درصد آنرا کل صفحه نمایش به خود اختصاص داده است.
گوشی شیائومی نوت ۱۴ نیز از طراحی و شکل کلی جذابی برخوردار است، چون شیائومی از ماژول دوربین جدید استفاده کرده و شاهد بهرهگیری از طراحی مربع شکل هستیم که شباهت بسیار زیادی به سری شیائومی ۱۴ دارد. بدنه تماما پلاستیکی در این گوشی استفاده شده اما خوش دست و در عین حال بسیار سبک وزن است که نسبت به ابعاد بزرگ این گوشی، یک مزیت قابل قبول و مناسب به شمار میرود.
گوشی شیائومی نوت ۱۴ دارای ابعاد ۱۶۲.۴ در ۷۵.۷ در ۸ میلیمتر است که حدود ۸۷ درصد آنرا کل نمایشگر به خود اختصاص داده است که نسبت به نمایشگر گلکسی A35، فضای زیادی برای نمایش محتوا در اختیار کاربر قرار میدهد.
صفحه نمایش
گوشی سامسونگ گلکسی A35 با صفحه نمایش ۶.۶ اینچ و پنل سوپر امولد یکی از جذابترین گوشیهای میانرده بازار به شمار میرود که از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیت پشتیبانی میکند. فناوری محافظ کورنینگ گوریلاگس وکتوس پلاس این گوشی نیز در بالاترین سطح ممکن ارائه میشود که مقاومت در برابر خط و خش و آب را برای کاربر تضمین میکند.
در مقابل، نماینده شیائومی دارای صفحه نمایش ۶.۷ اینچ با پنل اولد و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز روانه بازار شده است. حداکثر روشنایی ۲۱۰۰ نیت یکی از نقاط قوت این گوشی در مقایسه با نماینده سامسونگ است. فناوری کورنینگ گوریلاگس ۵ برای افزایش مقاومت این گوشی در برابر خط و خش و پاشش آب مورد استفاده قرار گرفته است.
باتوجه به ابعاد بزرگتر نمایشگر و همچنین روشنایی زیاد در کنار پنل با کیفیت اولد، نمایشگر نوت ۱۴ شیائومی نسبت به صفحه نمایش گلکسی A35، در سطح بالاتری قرار میگیرد.
سخت افزار و باتری
شیائومی نوت ۱۴ از پردازنده مدیاتک دایمنسیتی ۷۰۲۵ اولترا استفاده میکند که دارای لیتوگرافی ۶ نانومتری است. در کنار این تراشه با کیفیت، شاهد بهرهگیری از تراشه گرافیکی IMG BXM-8-256 هستیم که قدرت اجرای برنامههای سنگین و گرافیکی را در این گوشی به بالاترین حد ممکن میرساند. در کنار این سیستم سختافزاری قدرتمند، شاهد استفاده از حافظه های متنوع با پیکربندی حافظه رم ۶ و ۸ و ۱۲ گیگابایتی هستیم که در کنار آنها حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت، بهترین ترکیب ممکن از لحاظ حافظه را برای کاربران به ارمغان میآورد.
باتری شیائومی نوت ۱۴ نیز از ظرفیت ۵۱۱۰ میلیآمپر ساعتی تشکیل شده است که سرعت شارژ ۴۵ واتی پشتیبانی میکند. مجهز بودن به تمامی ویژگیهای ارتباطی و همچنین آخرین نسخههای بلوتوث و تکنولوژی NFC از دیگر ویژگیهای کاربردی و جذاب این گوشی به شمار میرود.
سامسونگ گلکسی A35 دارای پردازنده اگزینوس ۱۳۸۰ است که ساخته اختصاصی خود سامسونگ محسوب میشود. این پردازنده با کیفیت در کنار تراشه گرافیکی Mali-G68 MP5 یکی از بهترین ترکیبهای ممکن را برای این گوشی در بخش اجرای بازیهای گرافیکی و نرم افزارهای سنگین عملکرد خوبی ارائه میدهد.
برای بخش حافظه این گوشی سامسونگ همانند نوت ۱۴ استفاده شده و شاهد بهرهگیری از حافظه رم ۶ و ۸ و ۱۲ گیگابایتی هستیم که به همراه حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت روانه بازار شده است و از تنوع قابل قبولی برخوردار است. باتری این گوشی از ظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی با بهرهگیری از سرعت شارژ ۲۵ واتی پشتیبانی میکند که عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش میگذارد.
باتوجه به مشخصات ذکر شده، و پردازنده پرسرعت، گوشی نوت ۱۴ از سخت افزار خوبی نسبت به نماینده سامسونگ دارد.
دوربین
در بخش دوربین، داستان مقایسه تفاوت زیادی پیدا میکند، جایی که سامسونگ مانند همیشه برگ برنده را دارد و از نظر کیفیت و همچنین نمایش محتوا عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش میگذارد. گوشی گلکسی A35 از دارای ماژول دوربین عمودی شکل با سنسور سهگانه است. دوربین اصلی این گوشی از لنز ۵۰ مگاپیکسل واید، ۸ مگاپیکسل اولتراواید و همجنین سنسور ۵ مگاپیکسل ماکرو پشتیبانی میکند.
این سنسورها به همراه دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسل و قابلیت فیلمبرداری ۴K در هر دو دوربین، ترکیب و عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش میگذارند.
این در حالی است که گوشی شیائومی نوت ۱۴ از ماژول دوربین مربع شکل با سنسور دوگانه روانه بازار شده است. دوربین اصلی این گوشی از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسل واید استفاده میکند و در کنار آن شاهد بهرهگیری از سنسور ۲ مگاپیکسل ماکرو استفاده میکند که واقعا بسیار عجیب و غیرقابل قبول است. در کنار این دوربینها شاهد استفاده از سنسور ۱۶ مگاپیکسل برای دوربین سلفی هستیم.
از ترکیب چینش دوربینها و همچنین روندی که شیائومی در بخش دوربین این گوشیها در پیش گرفته است، شاهد اتفاقات بسیار عجیب و غیرقابل قبولی هستیم که کیفیت نه چندان خوبی هم از خود به نمایش میگذارد.
جمع بندی مقایسه گلکسی A35 با شیائومی نوت ۱۴
همانطور که در مطلب بالا مشاهده کردید، هر دو گوشی در بخشهای مختلف برتری چندان زیادی به یکدیگر نداشتند و به نوعی در یک سطج بودند. اما صفحه نمایش با کیفیت گوشی نوت ۱۴ برتری جزئی در این بخش برای این گوشی به ارمغان آورده بود. همچنین در مقابل آن، گوشی سامسونگ گلکسی A35 از نظر دوربین عملکرد بسیار بهتری نسبت به رقیب خود داشت و قطعا انتخاب خوبی خواهد بود.
اگر جزو کاربرانی هستید که میخواهید بازیهای سنگین و گرافیکی را اجرا بکنید، قطعا شیائومی نوت ۱۴ گزینه خوبی برای خرید شما خواهد بود و کار را برای شما به راحتی درخواهد آورد. اما جزو آن دسته از کاربران هستید که کیفیت دوربین و ظرافت کلی موبایل برای شما در اولویت قرار دارد، قطعا گلکسی A35 گزینه خوبی برای شما خواهد بود.
__ تکنو دات مرجع اخبار تکنولوژی __