مطابق تحقیقات اکنون ۴.۳ میلیارد نفر صاحب گوشی هوشمند هستند

مطابق تحقیقات اکنون ۴.۳ میلیارد نفر صاحب گوشی هوشمند هستند

به تازگی انجمن GSM یک  رویداد خاص برای سال ۲۰۲۳ را برگذار کرد در آن یک ایده خاص وجود داشت و تعداد نفراتی که تابحال صاحب گوشی هوشمند در دنیا هستند را شمارش شد. نتایج نشان می دهد که ۵۵ درصد از جمعیت جهان حدود ۴.۳ میلیارد نفر اکنون صاحب گوشی های هوشمند هستند. بر اساس داده های آن تعداد کاربران اینترنت موبایل ۴.۶ میلیارد نفر است که از این تعداد ۴ میلیارد نفر از طریق تلفن همراه به این خدمات دسترسی دارند.

گوشی هوشمند

اطلاعات مهم در مورد تحقیقات GSMA برای گوشی هوشمند

گزارش GSMA تفاوت بین مناطق و دسترسی به اینترنت تلفن همراه را نشان داد. ۶۹ درصد از دارندگان گوشی های هوشمند در آمریکای شمالی، آسیای شرقی و اقیانوسیه از دستگاه های مجهز به ۴G استفاده می کنند، اما اکثر کاربران در جنوب صحرای آفریقا همچنان به اتصال ۳G متکی هستند. همانند خاورمیانه و شمال آفریقا، در هر یک از این سه دستگاه، کاربران تلفن همراه همچنان از اینترنت ۳G استفاده می کنند.

جای تعجب نیست که استفاده از اینترنت موبایل در حال افزایش است. اما نزدیک به ۳.۴ میلیارد نفر به اینترنت متصل نیستند. طبق GSMA، درصد افرادی که در سراسر جهان در مناطقی با پهنای باند گوشی هوشمند زندگی می‌کنند اما از آن استفاده نمی‌کنند، ۳۸ درصد است، با ۵۹ درصد و ۵۲ درصد جمعیت آفلاین، در جنوب صحرای آفریقا و جنوب آسیا قابل توجه است.

گوشی هوشمند

نتیجه مهم دیگر از این گزارش این است که ۶۰۰ میلیون نفر، تقریباً ۸ درصد از جمعیت جهان، هنوز از طریق گوشی هوشمند از اینترنت استفاده می کنند. سایر موانع بر سر راه گسترش بیشتر کاربران تلفن همراه شامل مهارت های دیجیتال، سواد، نگرانی های امنیتی و در دسترس بودن محتوای مرتبط است. همه این موارد باعث می شود تا کاربران نتوانند به طور کامل از دستگاه های خود برای دسترسی به اینترنت استفاده کنند.

به گفته Mats Granried مدیر کل GSMA، فقدان اتصال میلیاردها نفر را از دسترسی به خدمات اولیه و فرصت‌های درآمدزا محروم می‌کند و به طور نامتناسبی بر مصرف‌کنندگان و زنان روستایی فقیرتر و کمتر تحصیل کرده‌تر تأثیر می‌گذارد.

گفته شد که این گروه‌ها بیشترین تأثیر را از بحران هزینه زندگی و وضعیت اضطراری فزاینده مرتبط با آب و هوا خواهند دید و خواستار «تسریع در شمول دیجیتال و شکستن موانع برای جلوگیری از گسترش بیشتر شکاف دیجیتالی» شدند.

__ تکنودات مرجع اخبار تکنولوژی __

نظرتون در مورد این مطلب چیه

آدرس ایمیل شما بصورت عمومی منتشر نخواهد شد.

لطفا از ارسال نظرات بی ربط با این مطلب خودداری نمایید.