همکاری سونی با مدیاتک برای توسعه تراشه هدست PS VR2
شرکت تایوانی مدیاتک به طور رسمی، همکاری خود با شرکت سونی را اعلام کرد. طی این همکاری شرکت مدیاتک تراشه محصولات جدید سونی را تولید خواهد کرد. مهم ترین دلیل همکاری این دو غول دنیای فناوری، برای توسعه تراشه هدست واقعیت مجازی PS VR2 است. سونی دلیل این همکاری را کارآمد بودن تراشه های مدیاتک و همچنین پایین بودن هزینه های تولید عنوان کرد.
تا به امروز ابهامات زیادی درمورد هدست سونی PlayStation VR2 وجود داشت که حالا مشخص شد که چه کسی قطعات آنرا تامین خواهد کرد و قطعا در هفته های آینده روند تولید و مراحل ساخت این هدست توسط سونی به بیرون منتشر خواهد شد. در سال های اخیر مدیاتک توانسته قدرت خوبی در بازار تراشه ها به دست بیاورد و بالا بودن کیفیت تراشه های این شرکت یکی از عوامل همکاری سونی با این شرکت تایوانی به شمار میرود.
یکی از مدیران مدیاتک در گفت و گو با خبرنگاران در اجلاس رسمی این شرکت، اعلام کرد سونی قصد همکاری با کمپانی مدیاتک را دارد و این شرکت تایوانی علاقه مند به همکاری با این غول کرهای است. همانطور که در سطور بالا اشاره کردیم، عملکرد خوب مدیاتک به همراه تولید تراشه های با کیفیت و عدم تاخیر در پردازش داده، سونی را علاقه مند به همکاری با این برند کرده است.
فعلا اطلاعاتی درمورد تراشه مورد نظر به بیرون درز پیدا نکرده، از آنجایی که کنسول پلی استیشن ۵ کار های محاسباتی را انجام میدهد، تراشه مدیاتک چندان قدرت زیادی نخواهد داشت اما بخاطر این موضوع شاهد برقراری ارتباط با کنسول بدون تاخیر بسیار کم و همچنین دریافت داده های گرافیکی و انتقال آنها به نمایشگر اولد هدست را بر عهده خواهد داشت.
دلیل همکاری سونی با مدیاتک
اگر از دیدگاه تکنولوژی به این موضوع نگاه کنیم، سونی باید با کوالکام همکاری میکرد، چون کوالکام به یکی از قطب های تولید تراشه برای هدست های واقعیت مجازی تبدیل شده است. اما مدیاتک در سال های اخیر قدرت و توانایی خود برای تولید تراشه های با کیفیت را نشان داده است. همچنین یکی از دلایل این همکاری را میتوان مربوط به هزینه های پایین تولید مدیاتک اشاره کرد. چون اکثر شرکت های سخت افزاری چینی، محصولات با کیفیت و کم هزینه تولید میکنند.
هدست PlayStation VR2 دارای دو نمایشگر با رزولوشن ۲۰۰۰ در ۲۰۴۰ پیکسل خواهد بود که از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی خواهد کرد. داخل این هدست شاهد بهرهگیری از دوربین و سنسور های متعددی خواهیم بود که برای موقعیت یابی کاربر مورد استفاده قرار خواهد گرفت. به احتمال زیاد تراشه مدیاتک، وظیفه برقراری ارتباط میان این سنسور ها و کنسول پلی استیشن ۵ را خواهد داشت که کار آسانی نیست و قطعا یک چالش بزرگ برای مدیاتک به شمار خواهد رفت.
__ تکنودات مرجع اخبار تکنولوژی __