نتایج شگفت انگیز لپ تاپ سرفیس ۶ با پردازنده اسنپدارگون X الیت در تست های GeekBench!
به تازگی تلاش های بزرگ شرکت Quallcomm برای ارائه جایگزینی قدرتمند نسبت به مک بوک بسیار توجه کاربران جلب کرده است. دو پردازنده جدید اسنپدراگون ایکس الیت و اسنپدراگون ایکس پلاس جزو تازه ترین محصولات این برند هستند که توانستهاند با سخت افزار با کیفیت تبدیل به رقیبی جدی برای محصولات اپل شوند.
در حال حاظر طبق اظهارات مایکروسافت لپ تاپ سرفیس ۶ با پردازنده اسنپدارگون X الیت عرضه می شود. همچنین، ظاهرا یک دستگاه مشابه با نام “OEMBR OEMBR” در GeekBench دیده شده است که کاملا مشخصات برابری با سرفیس ۶ دارد. علاوه براین، طبق گزارش های ارائه شده تراشه اسنپدارگون X الیت در سه نسخه مختلف ارائه می شود: X1E-84-100، X1E-80-100، و X1E-78-100. البته، با چند تغییر جزئی در فرکانسهای پردازنده و چیپست گرافیکی، این جزئیات تا حد زیادی قابل مقایسه هستند.
نتایج تست های لپ تاپ سرفیس ۶ با پردازنده اسنپدارگون X الیت
طی تست های گوناگون برروی پردازنده اسنپدراگون X الیت X1E80100 روی لپتاپ سرفیس ۶، امتیازهای تک و چند هسته ای کاملا اعلام شده است که بدین شکل هستند:
عکس ها نشان می دهد که این لپ تاپ در تست های تک هسته ای و چند هسته ای عملکرد خوبی داشته و به ترتیب حدود ۲۷۰۰ و ۱۴۰۰۰ امتیاز کسب کرده است. طبق فهرست، طرح مصرف نیرو در دستگاه به صورت Balanced تنظیم شده بود. بنابراین، ممکن است با خنک کردن مناسب، حتی بیشتر از این افزایش یابد.
با این حال، ما واقعاً مطمئن نیستیم که آزمایشها چگونه انجام شدهاند و متغیرهایی مانند دمای محیط یا حتی خنک شدن ممکن است بر نتیجه تأثیر بگذارند. بنابراین، بهتر است انتظارات زیادی از حالت عملکرد نداشته باشید. همچنین، بر اساس آماری که دیده می شود، به نظر می رسد سرفیس ۶ قادر به مقابله با تراشه M3 Pro اپل است.
همچنین، در بین تصاویر این لیست یک پردازنده مشکوک دیده می شود که با نام snapdragon (1m) 8cx gen 3 درج شده است. گفته می شود که این اقدامات توسط مایکروسافت ایجاد شده است و به منظور پنهان کردن مشخصات پردازنده اسنپدراگون X الیت اعمال می گردد.
پردازنده اسنپدراگون X الیت دارای شانزده گیگابایت رم و دوازده هسته پردازشی کواکام Oryon است. پیش از این نیز، مایکروسافت در مدل های سرفیس ۱۰ پرو و ۶ از پردازنده های Core Ultra 5 و Core Ultra 7 اینتل استفاده کرده بود، که به نظر می رسد نتایج نهایی چندان راضی کننده نبوده است.