تئوری اینترنت مرده چیه؟ مسخره بازی جدید هوش مصنوعی؟
اگه تو فیسبوک دنبال ” حضرت میگو ” بگردی، ممکنه کلی عکس ترکیبی از حضرت مسیح با میگو و خرچنگ ببینی که با هوش مصنوعی ساخته شدن.
این عکسای فوق العاده واقعی گاهی بیشتر از ۲۰ هزار تا لایک و کامنت میگیرن. اصلا چی داره اینجا جریان پیدا می کنه؟
یه تئوری هست به اسم “اینترنت مرده” که میگه بیشتر فعالیت ها و محتواهای اینترنتی، حتی اکانت های شبکه های اجتماعی، دیگه دارن توسط هوش مصنوعی ساخته و مدیریت میشن.
این هوش مصنوعی ها میتونن با سرعت بالا پست بذارن و با عکسای تولید شده با هوش مصنوعی، تو فیسبوک و اینستاگرام و تیک تاک دنبال این باشن که از کاربرا واکنش بگیرن (لایک، کامنت، کلیک).
تو مورد حضرت میگو هم به نظر میاد هوش مصنوعی یاد گرفته که ترکیب مسخره بازی با نمادهای مذهبی، یه راه جدیده برای ویروسی شدن تو اینترنت باشه.
اما تئوری اینترنت مرده فراتر از این حرفاست. خیلی از اکانت هایی که با این محتواها ارتباط برقرار می کنن هم به نظر میاد توسط هوش مصنوعی کنترل میشن. اینجوری یه چرخه ی معیوب از واکنش های مصنوعی درست میشه که هدف خاصی نداره و دیگه اصلا آدمیزاد توش دخیل نیست.
اینا دنبال چی هستن آخرش؟ ظاهرش که جلب توجه به نظر میاد. شاید میخوان با این کارای عجیب غریب، تو شبکه های اجتماعی کلی طرفدار جمع کنن و بعدش از تبلیغات پول در بیارن.
ولی خب، نکنه یه نقشه بزرگتر پشت این قضیه باشه؟ شاید یه عده با پول زیاد دارن از این هوش مصنوعی ها استفاده میکنن تا از حکومت های خودکامه حمایت کنن، رقباشون رو خراب کنن و حرف خودشون رو به مردم بگن.
این قضیه “عیسی میگو” شاید مسخره به نظر بیاد ولی ممکنه یه بازی درازمدت باشه. این حساب های هوش مصنوعی هرچی بیشتر فالوور جمع میکنن (چه فیک چه واقعی)، دیگه خودشون رو جا می اندازن و مردم عادی هم باور میکنن حرفاشون رو. یعنی دارن یه لشکر حساب کاربری درست میکنن که هر کی پول بیشتری بده میتونه ازشون استفاده کنه.