مایکروسافت با نیازهای سخت افزاری برای Windows 12 کاربران را ناامید می کند

مایکروسافت با نیازهای سخت افزاری برای Windows 12 کاربران را ناامید می کند

مدتی است که Windows 11 عرضه شده است، اما شرکت Microsoft بیشتر برای اینکه برروی ویژگی های آن کار کرده باشد بر روی سیستم مورد نیاز برای آن کار کرده بود.  وجود درخواست استانداردهای بالای مایکروسافت برروی این سیستم عامل باعث شد تا آن را با بسیاری از تنظیمات سخت افزاری ناسازگار کند و محبوبیت خود را از دست داد. حال مطابق با اطلاعاتی که دریافت کردیم این شرکت در حال کار بر روی نسخه جدید است. نیازهای سخت افزاری برای Windows 12 هنوز فاش نشده است. ولی باید در نظر داشت که این نسخه نیز همانند گذشته با پروسه های سختی به دست کاربران خواهد رسید.

Windows 12

بازخورد پیش بینی شده کاربران به سخت افزار مورد نیاز برای Windows 12

مطابق با سال های گذشته سخت افزار مورد نیاز برای Windows 11 برای بسیاری از کاربران بحث برانگیز بود، و حالا منتظر هستند تا ببینند که در نسخه ۱۲ این محصول نیز چه دستور العمل هایی بیان می شود. این نکته نیز وجود دارد که د رحال حاظر خبری از عرضه این محصول نیست و ممکن است چند سال طول بکشد، ولی موضوعی که ذهن کاربران را درگیر کرده است در بخش سخت افزار است. نشریه آلمانی Deskmodder درباره همین موضوع بیان کرد که مایکروسافت در حال کار بر روی Windows 12 با نام مستعار “Next Valley” از فوریه ۲۰۲۲ است.

مبتنی با گزارشات دریافت شده انتظار می رود که Windows 12 به حداقل ۸ گیگابایت رم نیاز داشته باشد که دو برابر نیاز نسخه‌ی ۱۱ خواهد بود. همچنین در مورد نیازهای ذخیره سازی اطلاعاتی وجود ندارد، اما این نکته وجود دارد که مایکروسافت دیگر از درایو های هارد دیسک (HDD) پشتیبانی نکند و در عوض درایو (SSD) را به عنوان فضای ذخیره سازی اصلی معرفی کند. این موضوع بیشتر برای این است که باگ های موجود در نسخه های قبلی دیگر تکرار نشود.

Windows 12

انتظار می رود Windows 12 با پردازنده های دسکتاپ نسل چهاردهم Meteor Lake-S اینتل سازگار باشد. در این بخش دستگاه هایی دارای  این پردازنده ها هستند، جزو اولین دستگاه هایی شناخته می شوند که با این سیستم عامل اجرا شده‌اند. با این حال، اطلاعات کمی در مورد Meteor Lake-S وجود دارد و ارتباط بین این دو هنوز توسط هیچ شرکتی تایید نشده است.

از نظر امنیتی، Windows 12 احتمالاً از همان ماژول پلتفرم مورد اعتماد TPM 2.0 مانند نسخه قبلی خود برای پردازشگر رمزنگاری امنیتی خود استفاده خواهد کرد. مایکروسافت اخیرا پشتیبانی از SHA-3 (الگوریتم هش ایمن ۳) را در یک Insider Build اخیر آزمایش کرده است که ممکن است در آینده به این سیستم عامل اضافه شود. همچنین ممکن است این سیستم از پردازنده مشترک پلوتو نیز پشتیبانی کند که در ژانویه ۲۰۲۲ بر روی پردازنده های موبایل Ryzen 6000 منتشر شد. این ویژگی باعث می شود تا قابلیت های سیستم را افزایش داده شود و سازگاری بیشتری با سخت افزار نسل بعدی فراهم شود.

__ تکنودات مرجع اخبار تکنولوژی __

نظرتون در مورد این مطلب چیه

آدرس ایمیل شما بصورت عمومی منتشر نخواهد شد.

لطفا از ارسال نظرات بی ربط با این مطلب خودداری نمایید.