ایلان ماسک خواستار تغییر توییتر به حالت دارک مود است ولی نظر او تغییر کرد

ایلان ماسک خواستار تغییر توییتر به حالت دارک مود است ولی نظر او تغییر کرد
به تازگی به دنبال ارائه اپلیکیشن Threads توسط شرکت Meta، ایلان ماسک صاحب شرکت نسبت به این موضوع ابراز نگرانی کرد چرا که یکی از اصلی ترین پایه های این شرکت اپلیکیشن توییتر بود و طی چند روز بسیاری از کاربران خود را از دست داد. نسبت به این موضوع خبری منتشر شد که ارزش سرمایه گذاری شده در این برنامه از زمان خرید این شبکه اجتماعی در ماه اکتبر کاهش یافته است. ماسک از تلاش برای کسب درآمد از توکن گرفته تا اخراج کارکنان با تخصص لازم برای اجرای این پلتفرم شروع سختی داشته است. در ماه مه یک مدیرعامل جدید استخدام کرد و اخیراً تعداد توییت‌هایی که کاربران توییتر می‌توانند در روز ببینند را محدود کرده است.

توییتر

توضیحات و مشخصات در مورد جانشین جدید توییتر

حال بعد از این همه حاشیه ایلان ماسک اقدام به یک کار بسیار عجیبی کرد و نام پلتفرم اصلی و بومی خود یعنی توییتر را به کلی تغییر داد و با الهام از شرکت خود نام آن را به “X” تغییر داد. بزرگ ترین دلیل این تغییر ایجاد یک پلتفرم بسیار خاص تر نسبت به ارسال نظرات کاربران از سراسر جهان باشد. او می‌خواهد تا اپلیکیشن خاص این شرکت تبدیل به WeChat دیگری شود، یک ابر اپلیکیشن چینی که پیام‌های فوری، بازی‌های ویدیویی، پرداخت‌های موبایلی، رسانه‌های اجتماعی و موارد دیگر را ارائه می‌دهد. این برنامه با توجه به امکانات فراوانی که دارد، بیش از ۱ میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد و بزرگترین فرآیند فضای مجازی مستقل موبایل در سراسر جهان است.
ماسک فرآیند خاصی را برای تغییرات خود ایجاد کرده، او بیان کرد که در بخش اول توییت کردن و پیام نوشتن اصلی کاملا وجود دارد، این تغییر برای بسیاری از کاربران شرم آور بود و  کاربران توییتر شکایت کردند که نیاز به چنین کاری نبود. بنابراین ماسک تا حدی دستور جدید را لغو می‌کند و به کاربران توییتر اجازه می‌دهد فکر کنند به آنچه می‌خواهند می‌رسند، در حالی که او در واقع تغییراتی را انجام می‌دهد که می‌خواست در تمام مدت ایجاد کند. این تغییر بزرگ در واقع حذف قابلیت روز و شب در وجه اصلی اپلیکیشن بود و در ورژن جدید ظاهر کلی به رنگ سیاه تبدیل می شود.

توییتر

وجود چنین رفتار های غیر قابل پیشبینی در این شرکت باعث می شود تا کاربران زیادی از استفاده از برنامه های جدید صرف نظر کنند و مشکلات زیادی را به وجود می آورد. به خصوص، زمانی که ایلان ماسک برای اولین بار محدودیت روزانه توییت را در اوایل ماه جاری اعلام کرد، اعلام کرد که اعضای جدید تایید نشده به ۳۰۰ توییت در روز محدود می شوند، در حالی که اعضای تایید نشده فعلی مجاز به خواندن و تایید ۶۰۰ توییت در روز خواهند بود. اعضا می توانند روزانه ۶۰۰۰ مقاله را مشاهده کنند. اما پس از اینکه کاربران فعلی توییتر نارضایتی خود را از محدودیت‌ها ابراز کردند، ماسک آنها را به ۴۰۰ توییت در روز برای اعضای جدید تأیید نشده، ۸۰۰ توییت در روز برای اعضای تأیید نشده و ۸۰۰۰ توییت در روز برای کسانی که ۸ دلار در ماه پرداخت می‌کنند افزایش داد.
بیشتر کاربران انتظار دارند تا ماسک با ارائه حالت‌های روشن و تاریک به عنوان گزینه‌هایی برای کاربران توییتر، تماس درستی را انجام داده است. اکثر مردم با حالت نور راحت تر هستند زیرا خواندن آن در طول روز راحت تر است. حالت تاریک برای کسانی که نمی‌خواهند رنگ سفید روشن گوشی‌شان هنگام مرور توییتر در اتاق تاریک یا شب، شبکیه چشم افراد بی‌گناه را بسوزاند، عالی است.
توییتر

نکته قابل توجهی که در این موضوع وجود دارد این است که، در گوشی های هوشمند با نمایشگر های OLED، حالت تاریک می‌تواند در واقع عمر باتری را ذخیره کند، زیرا ایجاد رنگ سیاه در چنین نمایشگری نیاز به خاموش کردن پیکسل‌های مناسب دارد. پیکسل‌هایی که روشن نیستند، انرژی باتری مصرف نمی‌کنند. بنابراین تنظیم حالت تاریک می‌تواند مصرف باتری را در گوشی‌هایی که دارای صفحه نمایش OLED هستند، به میزان کمی کاهش دهد.

هیچ کس به جز ایلان ماسک نمی داند که او چگونه قصد دارد توییتر را به “X”، ابر اپلیکیشن تبدیل کند. حتی دانستن اینکه او می‌خواهد توییتر را به اپلیکیشن دیگری مانند وی‌چت تبدیل کند که قابلیت‌های متعددی دارد، لزوماً به ما کمک نمی‌کند تا همه حرکت‌هایی را که از زمان خرید این پلتفرم انجام داده است درک کنیم. چیزی که امیدواریم او یاد بگیرد این است که همه کاربران توییتر سلیقه و ترجیحات مشابهی با او ندارند.

__ تکنودات مرجع اخبار تکنولوژی __

1 نظر
  1. عباسی میگه

    با سلام و عرض ادب
    بنده از طرفداران ایلان هستم، و همیشه بهش افتخار کردم به عنوان یک فناور و کارآفرین و…
    ولی بنظره شخصی من به عنوان یک برنامه نویس، خرید توئیتر توسط ایلان ماسک یه کار اشتباه بود
    چون دقیقا مث این میمونه که کارو سپردن به کسی که هیچ تخصصی نداره
    ایلان ماسک درسته در موارد زیادی پیشرفت های قابل توجهی داشته ولی اساسا بنظره من ایلان ماسک به هیچ وجه نمیتونه در حوزه برنامه نویسی و سایت داری موفق عمل کنه
    به همین دلیله که توئیتر چندین سال بدون هیچ مشکلی فعالیت می‌کرد چون از همون روز اول توسط چارتا متخصص تو این حوزه مدیریت میشد ، عهد از زمانی که ایلان ماسک اومد توئیتر مشکلاتش شروع شد، نارضایتی ها شروع شد و…
    احتمالا هم در آینده خیلی نزدیک بکل توئیتر منحل میشه یاهم اسم و ساختارشو تغییر میدن به یک برنامه دیگه، و این صرفا بخاطره مدیریت ناکارآمدشه
    اعتقاد من همیشه اینه که هرکسی در چیزی تخصص داره و بهتره در همون چیزه بمونه.

نظرتون در مورد این مطلب چیه

آدرس ایمیل شما بصورت عمومی منتشر نخواهد شد.

لطفا از ارسال نظرات بی ربط با این مطلب خودداری نمایید.